Crosstrainer tot 150 kg belastbaar & meer

Gepubliceerd door Cornelis op

Zoek je een crosstrainer die belastbaar is tot 150 kg? Of wellicht een crosstrainer met een maximaal belastbaar gewicht van 160, 170 of zelfs 180 kg?

Op deze pagina ben je op de goede plek.

Hier ontdek je namelijk wat de beste crosstrainers voor zware mensen zijn en wat de voordelen zijn van zo’n zwaar belastbare crosstrainer.

Beste zwaar belastbare crosstrainers: 150 kg – 180 kg

Hieronder vind je de beste zwaar belastbare crosstrainers, vanaf een maximaal belastbaar gewicht van 150 kg tot 180 kg.

De belastbaarheid hebben we er per crosstrainer bij vermeldt.

Senator iplus – 150 kg

focus-fitness-senator-iplus

Op nummer één komt de Senator iplus. Dit is de allerbeste crosstrainer met een belastbaarheid tot 150 kilo. De crosstrainer is stevig en robuust.

Bovendien is het apparaat vervaardigd uit stevig en duurzaam materiaal, wat zorgt voor een lange levensduur.

Je kunt trainen met apps en hebt genoeg programma’s tot je beschikking om álles uit je trainingen te halen.

Meer informatie vind je in de Senator iplus review. Of bekijk direct de beste prijs van dit moment:Senz Sports C7000 – 150 kg

c7000-crosstrainer-review

Op een goede tweede plek komt de C7000 van Senz Sports. Ook dit apparaat is belastbaar tot maar liefst 150 kilo, wat ‘m super stevig en stabiel maakt.

Wat opvallend is aan dit apparaat, is dat het een vrij korte lengtepas heeft in tegenstelling tot andere crosstrainers. Je kunt op die manier meer neerwaartse kracht leveren op de pedalen.

Je kunt ‘m dan ook zien als een soort kruising tussen een crosstrainer en een stepper. Door deze manier van trainen verbrandt je enorm veel kcal en spreek je ook nog eens effectief de beenspieren aan.

Meer informatie vind je in de Senz Sports C7000 review, of bekijk direct de laagste prijs:VirtuFit Elite FDR 2.5i Semi Pro – 160 kg

virtufit-fdr-2.1

Zoek je een crosstrainer die méér dan 150 kilo aankan? Dan is de Elite FDR 2.5i de beste keus. Deze crosstrainer is namelijk belastbaar tot maar liefst 160 kilo.

Naast dat het een stevig en betrouwbaar toestel is, biedt het jou ook nog eens onwijs veel trainingsmogelijkheden. Van trainen met apps tot aan verschillende trainingsprogramma’s, je kunt het zo gek niet bedenken.

Als je zoekt naar een zwaar belastbare crosstrainer voor intensief gebruik, dan is dit een echte aanrader!

De beste prijs bekijk je direct via onderstaande knop.Life Fitness E1 Track Connect – 182 kg

life-fitness-e1-track

En dan is er ten slotte nog de E1 Track Connect van Life Fitness. Dit is een van de zwaarst belastbare crosstrainers verkrijgbaar op de Nederlandse markt.

Het is getest en veilig bevonden om te gebruiken tot een gewicht van maar liefst 182 kilo, waardoor je een enorm stevige constructie en een robuust apparaat kunt verwachten.

Bovendien kun je het op dagelijkse basis intensief gebruiken én is het toestel geschikt voor professioneel gebruik. Uiteraard kun je het thuis ook gebruiken.

Bekijk hieronder direct de laagste prijs:Hoe vind ik een crosstrainer belastbaar tot 150 kg of meer?

Ben jij op zoek naar een crosstrainer die zwaar belastbaar is? Of heb je de wens om een crosstrainer aan te schaffen met een bepaald maximaal belastbaar gewicht?

Hierboven heb je de beste opties kunnen vinden. Maar zijn de bovenstaande crosstrainers niet op voorraad, of ga jij liever zelf op zoek naar de beste koop?

Dan is het wel goed om te weten hoe je er nou een vind. Gelukkig is dit tegenwoordig niet erg lastig.

Je kunt in de meeste webshops namelijk jouw zoekresultaten filteren. Dit kun je onder andere doen op prijs, maar gelukkig ook op maximale belastbaarheid.

Geef aan hoe zwaar de crosstrainer minimaal te belasten moet zijn en hoe hoog de maximale belastbaarheid dient te zijn. Vervolgens krijg je dan direct alle opties te zien.

Via onderstaande knoppen kun je direct het aanbod bekijken:


Zijn er ook crosstrainers belastbaar tot 200 kg?

Ben jij op zoek naar een crosstrainer die belastbaar is tot maar liefst 200 kilo? Het is goed om te weten dat je dan een wat beperktere keus hebt.

Ook gaat het dan vrijwel altijd om een crosstrainer van professionele kwaliteit en deze kosten nu eenmaal wat meer.

Ook moet je er rekening mee houden dat er maar erg weinig crosstrainers zijn die zó zwaar te belasten zijn. Tot 160 kilo is er genoeg keus, maar daarna worden je keuzemogelijkheden alsmaar minder.

Voordelen van een zwaar belastbare crosstrainer

Een crosstrainer die belastbaar is tot een gewicht van 150 kilo óf meer biedt niet alleen voordelen voor zwaardere mensen.

Nee, ook is het voordelig dat dit soort crosstrainers gemaakt zijn van robuust en stevig materiaal. De maximale belastbaarheid is voor ons dan ook een indicatie voor de algemene kwaliteit.

Hoe zwaarder het apparaat belastbaar is, hoe steviger de bouwconstructie en hoe duurzamer de materialen.

Verder komt het de stabiliteit vaak ook nog eens ten goede. Een stevige en zware crosstrainer zal immers minder snel gaan bewegen wanneer jij erop sport.

Crosstrainer voor zware mensen

Zoals gezegd is de maximale belastbaarheid dus vooral voor zwaardere mensen een aandachtspunt.

De crosstrainers die je in dit artikel kunt vinden zijn de beste crosstrainers voor zwaardere personen.

Ze zijn allemaal stevig, duurzaam en ook bieden ze jou voldoende trainingsmogelijkheden, zodat je effectief kunt werken aan gewichtsverlies.

Misschien vind je dit ook interessant:

Categorieën: Crosstrainers

Cornelis

Onze absolute expert op het gebied van crosstrainers. Test regelmatig nieuwe crosstrainers uitvoerig uit, om hier scherpe reviews van te maken. Heb je een vraag? Laat het gerust weten in een reactie hieronder!

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *