Crosstrainer Basic Fit: Welke crosstrainers heeft Basic Fit?

Gepubliceerd door Cornelis op

Vind je het heerlijk om op een crosstrainer te trainen? Overweeg je daarom om een abonnement bij Basic Fit af te sluiten?

Dan wil je mogelijk eerst alles weten over onder andere de crosstrainers van Basic Fit. Nou, daarvoor zit je in dit artikel goed. In dit artikel vertellen wij je alles over de crosstrainers van Basic Fit.

Welke crosstrainers heeft Basic Fit?

Matrix crosstrainers logo

Basic Fit werkt voor haar cardioapparaten samen met het merk Matrix. Dit merk levert de crosstrainers voor de vestigingen van Basic Fit, maar ook andere cardioapparaten.

Ook de loopbanden en hometrainers die je bij Basic Fit vindt, zijn van dit merk.

Het merk Matrix komt oorspronkelijk uit Azië. Hedendaags is dit merk echter wereldwijd actief, mede door de kwaliteit die het levert.

Alle cardioapparaten die door Matrix geleverd worden, zijn voor semiprofessioneel- tot professioneel gebruik geschikt. Mede daarom passen de crosstrainers van Matrix perfect in de sportscholen van Basic Fit.

Beschikt elke Basic Fit vestiging over crosstrainers?

Ja, in eigenlijk elke Basic Fit vestiging vind je meerdere crosstrainers.

Dit komt onder meer doordat meer en meer mensen graag sporten op een crosstrainer. Dit apparaat was lange tijd niet al te populair, maar dat is in de afgelopen jaren aanzienlijk veranderd.

Daarnaast wil Basic Fit een divers aanbod van cardioapparaten voorschotelen. Bij de meeste vestigingen kun je hierdoor kiezen uit talloze hometrainers, loopbanden en crosstrainers.

Doordat sommige vestigingen van Basic Fit behoorlijk groot zijn, vind je in die vestigingen tot soms wel 10/20 crosstrainers!

Hoe goed zijn de crosstrainers van Basic Fit?

matrix crosstrainer

Basic Fit heeft uiteraard niet zomaar gekozen voor de apparaten van Matrix. Nee, in de afgelopen jaren is gebleken dat deze apparaten precies doen wat ze moeten doen.

Bovendien zijn de crosstrainers van Matrix niet overdreven duur, waardoor het kostentechnisch ook een interessante optie voor Basic Fit is. Op een Basic Fit crosstrainer heb je in ieder geval niks te klagen.

De crosstrainers zijn van een prima kwaliteit, bieden veel trainingsmogelijkheden en zijn naar wens in te stellen. Ook valt op dat de Basic Fit crosstrainers zo stevig als een huis staan. Ideaal voor de intensievere trainingen.


Categorieën: Crosstrainers

Cornelis

Onze absolute expert op het gebied van crosstrainers. Test regelmatig nieuwe crosstrainers uitvoerig uit, om hier scherpe reviews van te maken. Heb je een vraag? Laat het gerust weten in een reactie hieronder!

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *