Crosstrainer met Bluetooth kopen

Gepubliceerd door Cornelis op

Ben jij op zoek naar een crosstrainer met Bluetooth? Dan ben je hier op de goede plek.

Op deze pagina bespreken we namelijk niet alleen de beste Bluetooth crosstrainers, ook ontdek je waarom dit zo’n handige functie is.

Bluetooth opent veel mogelijkheden. Daarom is het een absolute aanrader om een crosstrainer die kopen die hierover beschikt.

Lees snel verder en vind de beste koop!

Beste crosstrainers met Bluetooth

Laten we direct van start gaan met hieronder de beste opties.

VirtuFit iConsole CTR 2.1

virtufit-iconsole-ctr-21-ergometer

Dit is een van de populairste crosstrainers van de Nederlandse markt. Deze crosstrainer beschikt niet alleen over Bluetooth, maar heeft nog veel meer tot de beschikking.

Zo is het bijvoorbeeld een ergometer crosstrainer, wat wilt zeggen dat je op wattage kunt trainen. Verder kun je enorm veel mogelijkheden en programma’s verwachten.

De beweging gaat erg soepel en het apparaat is stevig, betrouwbaar en duurzaam.

Wil je meer weten over deze crosstrainer? Lees dan de VirtuFit iConsole CTR 2.1 review. Of bekijk de beste prijs hieronder.Focus Fitness Fox 5 iplus

focus-fitness-fox-5-iplus

Nog zo’n populaire crosstrainer is de Fox 5 van het Nederlandse merk Focus Fitness. Deze crosstrainer is al jarenlang op de markt en is een absolute best seller.

De crosstrainer is het resultaat van jarenlange productontwikkeling en verbetering. Dankzij de iplus module heb je bovendien toegang tot virtuele trainingsapplicaties.

Ook is het mogelijk om een borstband te koppelen aan de crosstrainer via Bluetooth. Alles wat je zoekt in een betrouwbare crosstrainer haal je in huis met de Fox 5!

Mocht je meer willen weten over deze crosstrainer, lees dan hier mijn Focus Fitness Fox 5 iplus ervaringen. Of bekijk gelijk de laagste prijs hieronder.Voordelen van Bluetooth op een crosstrainer

Je weet nu wat de beste Bluetooth crosstrainers zijn. Maar zoals gezegd bespreken we hier ook nog even graag de voordelen van.

Want is het echt noodzakelijk om over Bluetooth te beschikken op een fitnessapparaat?

Nee, dat niet. Maar het is wel enorm handig.

Het belangrijkste is natuurlijk dat je goed en veilig kunt trainen. Maar wanneer je ook nog over wat extra luxe en handige functies beschikt, dan is dat natuurlijk alleen maar mooi meegenomen.

Maar van welke voordelen kun je nou zoal profiteren?

Hartslagband

Een van de grotere voordelen is het feit dat je een hartslagband kunt koppelen aan je crosstrainer.

Hoewel veel apparaten een interne hartslagmeter hebben, zijn deze vaak verre van accuraat.

Je krijgt dan slechts een indicatie van je hartslag. Logisch ook, want deze sensoren meten je hartslag via jouw handen.

Wil jij een nauwkeurige meting? Zodat je jouw training hier gericht op aan kunt passen? Dan is een borstband aangeraden.

Deze kun je via Bluetooth koppelen met de crosstrainer, zodat je jouw hartslag vanaf het display van de trainingscomputer bij kunt houden. Wel zo handig!

Trainen met apps

Je hebt er vast wel eens van gehoord: trainen met apps. Maar wat houdt dit nou precies in?

Nou, er zijn diverse apps voor crosstrainers op de markt. Via Bluetooth verbind jij jouw crosstrainer met de app.

De voordelen zijn dat je hiermee jouw prestaties nauwlettender in de gaten houdt en alles bij kunt houden.

Ook is het in veel gevallen mogelijk om virtueel te trainen, waarbij je zelf gekozen routes loopt.

Dit kun je doen met je tablet of televisie. Voor de ultieme trainingservaring is het aangeraden om over een televisie met Bluetooth te beschikken.

Je eigen muziek luisteren

Wil jij je eigen muziek luisteren tijdens het trainen? Je kunt dan natuurlijk een draadloze koptelefoon met Bluetooth opdoen.

Maar wat nog beter is, is om over een crosstrainer met interne speakers te beschikken. Je hebt dan geen last van een koptelefoon of oortjes die niet goed blijven zitten tijdens het trainen.

Via Bluetooth verbind je je telefoon of tablet en vervolgens speel je jouw favoriete muziek af.

Overigens beschikken enkel de luxere crosstrainers over interne speakers. De meeste hebben dit niet.

Altijd up to date

Ten slotte is het goed om je er bewust van te zijn dat de markt van virtuele training en veelzijdige trainingsmogelijkheden alsmaar geavanceerder wordt.

Dat wilt zeggen dat er steeds meer mogelijkheden bijkomen. Veel van deze updates zullen te gebruiken zijn met Bluetooth.

Aangezien je een crosstrainer waarschijnlijk voor meerdere jaren koopt, is het verstandig om een crosstrainer met Bluetooth te kopen.

Op die manier is de kans namelijk groter dat je ook kunt profiteren van toekomstige updates, bijvoorbeeld op het gebied van virtueel trainen.Misschien ook interessant:

Crosstrainers test

Heb je vragen? Laat gerust een reactie achter hieronder!


Categorieën: Crosstrainers

Cornelis

Onze absolute expert op het gebied van crosstrainers. Test regelmatig nieuwe crosstrainers uitvoerig uit, om hier scherpe reviews van te maken. Heb je een vraag? Laat het gerust weten in een reactie hieronder!

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *