Star Trac crosstrainer; onze bevindingen

Wil je een nieuwe crosstrainer voor in je sportschool aanschaffen? Of wil je om een andere professionele reden een nieuwe crosstrainer aanschaffen?

De kans bestaat dat je dan snel bij een Star Trac crosstrainers uitkomt.

In de wereld van professionele crosstrainers staan de varianten van dit merk goed aangeschreven. Graag vertellen we daarover meer in dit artikel.

We kijken hierbij naar de belangrijkste kenmerken, het huidige aanbod en de prijskaartjes.

Over het merk Star Trac

Het merk Star Trac richt zich met haar producten op professionele gebruikers. Dat is niet alleen nu het geval, maar was in de afgelopen 25 jaar ook al zo.

Binnen dit merk draait verder alles om innovatie, innovatie en nog eens innovatie. Dit blijkt ook duidelijk uit de crosstrainers die door de jaren heen op de markt zijn gebracht.

Star Trac biedt niet alleen crosstrainers aan, maar ook hometrainers, loopbanden en spinningfietsen. Bij deze producten ligt de focus óók op professionele gebruikers.

Voor wie is een Star Trac crosstrainer geschikt?

Een Star Trac crosstrainer koop je niet voor thuisgebruik. Deze crosstrainers zijn namelijk expliciet voor professioneel gebruik geschikt.

Dit blijkt uit de vele mogelijkheden, maar ook uit het prijskaartje.

Wat betaal je voor een Star Trac crosstrainer?

star_trac_8vs_crosstrainer

Voor een Star Trac crosstrainer betaal je een bedrag van een paar duizend euro tot tienduizend euro.

Voor bijvoorbeeld de Star Trac 8VS versastrider crosstrainer betaal je bijvoorbeeld 10.395 euro. Dat de prijzen uiteenlopen, bewijst de 8CT Crosstrainer; voor deze crosstrainer betaal je ‘slechts’ 7295 euro.

Wat zijn de kenmerken van een Star Trac crosstrainer?

Kies je voor een Star Trac crosstrainer? Dan kies je voor kwaliteit en innovatie.

Dit merk voegt voortdurend de nieuwste technologieën en innovaties aan de crosstrainers toe, waardoor deze tot de beste van de markt behoren.

Daarbij is het wel een feit dat de Star Trac crosstrainers behoorlijk duur zijn. Mocht je liever minder geld voor een professionele crosstrainer uit willen geven, is dit bij meerdere andere merken mogelijk.

Een Star Trac crosstrainer is van een prima kwaliteit, maar is wel vrij duur.

Zijn de Star Trac crosstrainers hun prijskaartje waard?

star-trac-crosstrainer

Ja, dat is volgens ons wel het geval. Het vraagt om een behoorlijke investering, maar je krijgt wel veel waar voor je geld.

Mocht je besluiten om één van de crosstrainers van dit merk aan te schaffen, geniet je hier waarschijnlijk jarenlang van.

Waar kun je een Star Trac crosstrainer aanschaffen?

Het kopen van een crosstrainer van dit merk is niet al te gemakkelijk. Bij niet al te veel webshops kun je deze crosstrainers kopen.

Mocht je graag een crosstrainer van dit merk aan willen schaffen, zou je hiervoor bij een tussenpersoon moeten zijn. Ook hieruit blijkt dat dit merk zich op professionele klanten richt.

Meer merken: