DKN crosstrainer; de verschillende modellen op een rijtje

Is de aanschaf van een DKN crosstrainer aan te raden? Wat kun je verwachten van een DKN crosstrainer? En welke crosstrainers biedt DKN op dit moment aan?

Dit zijn drie vragen waar wij je in dit artikel een antwoord op gaan geven. Handig als je je oog hebt laten vallen op één van de DKN crosstrainers.

Over het merk DKN

crosstrainer_dkn

Het merk DKN Technology is een aanbieder/fabrikant van crosstrainers, loopbanden, hometrainers, indoor bikes, roeitrainers en krachtapparatuur.

Bij dit merk ligt de focus vooral op de crosstrainers; het aanbod van crosstrainers is bijvoorbeeld behoorlijk uitgebreid.

Over het merk zelf is niet heel veel informatie te vinden. Op de website is wel een kopje ‘Over Ons’ te vinden, maar die pagina verwijst nergens naar.

Daarnaast valt op de website het volgende te lezen ‘Copyright 2020’. Dat doet ons vermoeden dat de website al een lange tijd niet bijgewerkt is.

Het huidige aanbod van DKN

Wil je graag een uitgebreide en hoogwaardige crosstrainer voor thuisgebruik aanschaffen? Of ben je op zoek naar een crosstrainer die je voor semiprofessioneel gebruik in kunt zetten?

In beide gevallen is de aanschaf van een DKN crosstrainer mogelijk interessant. Feit is dat men op dit moment meerdere crosstrainers aanbiedt:

Het aanbod van DKN is op dit moment niet heel uitgebreid. Feit is wel dat de bovenstaande crosstrainers om meerdere redenen interessant zijn.

De kenmerken van een DKN crosstrainer

dkn_crosstrainer

Wil je een vergelijking tussen meerdere DKN crosstrainers maken? Als je zo’n vergelijking maakt, merk je al snel op dat deze crosstrainers de nodige overeenkomsten met elkaar kennen.

Bij alle DKN crosstrainers kun je van onderstaande eigenschappen uitgaan:

  • Veel trainingsmogelijkheden: deze trainingsmogelijkheden zijn vooral te danken aan het zware vliegwiel. Bij sommige crosstrainers is het vliegwiel 16 of 20 kilogram zwaar. Dat biedt echt veel mogelijkheden op het gebied van weerstand.
  • Groot display: bij alle DKN crosstrainers valt het grote display op. Via dit display lees je tal van waarden af, terwijl je via het display de crosstrainer ook naar wens in kunt stellen.
  • Prijzig: ja, het is ook een feit dat de DKN crosstrainers vrij prijzig zijn. Dat komt vooral doordat deze crosstrainers ware krachtpatsers zijn; je kunt deze crosstrainers ook prima voor semi professioneel gebruik inzetten.

Waar kun je een DKN crosstrainer kopen?

Het kopen van een DKN crosstrainer is niet al te makkelijk. In het verleden bood Coolblue nog enkele van deze crosstrainers aan, maar daar is op dit moment géén sprake meer van.

De enige optie die je op dit moment lijkt te hebben, is om de crosstrainer bij Bol.com aan te schaffen. Bij Bol.com vind je de vier modellen van DKN terug.

Is de aanschaf van een DKN crosstrainer aan te raden?

Ben je bereid om veel geld aan een crosstrainer uit te geven? Dan is het aan te raden om voor een DKN crosstrainer te kiezen.

Deze crosstrainers bieden ongekend veel trainingsmogelijkheden en zijn van een prima kwaliteit. Zelfs als je de crosstrainer voor semiprofessioneel gebruik in wilt zetten, is dat mogelijk met een DKN crosstrainer.


Meer merken: