Sportstech crosstrainer: Review en huidig aanbod

Ben je op zoek naar een goede crosstrainer? Dan is de kans aanwezig dat je bij een Sportstech crosstrainer uitkomt.

Dit merk biedt namelijk meerdere crosstrainers aan, waarvan meerdere goed aangeschreven zijn. In dit artikel vertellen wij je meer over de crosstrainers van dit merk.

Over het merk Sportstech

Sportstech Logo

In de wereld van fitnessapparaten is Sportstech een gerenommeerde naam. Dit is te danken aan de kwaliteit, maar ook aan het diverse aanbod.

Dit merk levert onder meer crosstrainers, loopbanden, complete krachtstations en allerlei andere fitnessattributen.

Van origine is Sportstech een Duits merk. Dát zie je duidelijk terug aan de kwaliteit; zoals veel andere Duitse merken biedt ook Sportstech ware kwaliteit aan.

Het huidige aanbod van Sportstech

Sportstech Crosstrainer

In de afgelopen jaren heeft Sportstech meerdere crosstrainers op de markt gebracht. Bij onze partner Bol.com zijn de volgende vijf varianten nog steeds te verkrijgen:

Voor wie is een Sportstech crosstrainer geschikt?

Sportstech Crosstrainer

Wil je op een intensieve manier op je nieuwe crosstrainer trainen? Maar, geef je liever niet de hoofdprijs aan je nieuwe crosstrainer uit?

Dan is een Sportstech crosstrainer zeker geschikt voor je. De crosstrainers van dit merk beschikken allemaal over een zwaar vliegwiel, waardoor je intensief kunt trainen.

Daarbij valt direct op dat de crosstrainers niet overdreven duur zijn. De duurste variant uit het huidige aanbod is bijvoorbeeld 1129 euro.

Met het oog op vergelijkbare crosstrainers vinden wij dat niet al te duur.

Kenmerken van een Sportstech crosstrainer

Sportstech Crosstrainer hartslag
  • Prima kwaliteit: zoals we hierboven al gesteld hebben, levert Sportstech te allen tijde de gewenste kwaliteit.
  • Zwaar vliegwiel: sommige crosstrainers van dit merk hebben een vliegwiel van wel meer dan 20 kilogram. Juist door dit zware vliegwiel biedt zo’n crosstrainer veel mogelijkheden.
  • Standaard met hartslagfunctie: alle crosstrainers die door Sportstech gebouwd zijn, zijn van een hartslagfunctie voorzien.
  • Magnetische weerstand: Sportstech kiest standaard voor een magnetisch weerstandsysteem. Prima keuze wat ons betreft.
  • Veel trainingsmogelijkheden: door het vliegwiel en de magnetische weerstand heb je veel trainingsmogelijkheden. Elke crosstrainer van Sportstech beschikt over de nodige programma’s.
  • Interessant geprijsd: zoals hierboven al kort besproken, zijn de prijskaartjes van de Sportstech crosstrainers interessant.
  • Duidelijke display/trainingscomputer: elke Sportstech crosstrainer is van een duidelijk display voorzien. Op het display lees je belangrijke waarden af, terwijl je ook de crosstrainer via dit display instelt.

Is een Sportstech crosstrainer aan te raden?

Crosstrainer Sportstech

In onze ogen is een Sportstech crosstrainer een prima koop. Je geniet van een prima prijs-kwaliteitsverhouding, van veel trainingsmogelijkheden en van fijne aanvullende functies.

Voor thuisgebruik is een crosstrainer van dit merk zéker interessant!

Meer merken: