Medion crosstrainer: review

In het aanbod van laptops neemt Medion een voorname rol in. Dit deed het gelijknamige merk enige tijd geleden ook in het aanbod van crosstrainers.

In het verleden kon je namelijk uit meerdere – interessante – Medion crosstrainers kiezen.

Hoe zit dat nu precies? En is het aan te raden om voor een Medion crosstrainer te kiezen? Je leest het allemaal in dit artikel.

Over het merk Medion

Op de website van Medion kun je uit allerlei productcategorieën kiezen. Als je op de productcategorie ‘Fitness & Gezondheid’ klikt, gebeurt er echter helemaal niks.

Dit is veelzeggend voor de koers die dit bedrijf is gaan varen.

Het merk heeft jarenlang fitnessapparaten geproduceerd/aangeboden, maar is daar nu volledig vanaf gestapt. Wat de reden hiervoor? Dat is voor ons niet duidelijk.

In het huidige aanbod van Medion vind je wel nog talloze andere producten. Het gaat hierbij echter alleen om producten als laptops, televisies en audioproducten.

Bij Medion ben je dus niet meer aan het juiste adres voor fitnessapparaten.

Het aanbod crosstrainers van Medion

medion_crosstrainer

In het verleden heeft Medion meerdere interessante crosstrainers aangeboden. Deze crosstrainers waren relatief eenvoudig, maar deden hun werk wel prima.

Bijkomend voordeel was dat deze crosstrainers relatief voordelig geprijsd waren.

Dat is nu een compleet ander verhaal. Op dit moment biedt Medion namelijk helemaal géén crosstrainers meer aan.

Het merk biedt ook geen andere fitnessapparaten meer aan; het merk heeft dus volledig afstand genomen van tegen deze tak van sport.

Wil je desondanks per sé een Medion crosstrainer hebben? Dan kun je nog voor een tweedehands crosstrainer kiezen. Verderop in dit artikel vertellen we je hier graag meer over

Tip: kijk eens naar een Aldi crosstrainer of Lidl crosstrainer. De crosstrainers die deze supermarktketens aanbieden, zijn bijzonder goedkoop.

Uiteraard is dit terug te zien aan de crosstrainers, maar het prijskaartje doet een hoop goed.

Tweedehands Medion crosstrainer kopen

Gaat je voorkeur hoe dan ook uit naar een goedkope crosstrainer? Dan ben je bij het merk Medion absoluut aan het juiste adres.

Dit merk bood in het verleden goedkope crosstrainers aan, maar doet dat spijtig genoeg niet meer. Gelukkig kun je wel nog tweedehands crosstrainers van dit merk kopen.

Je raadt het al, maar deze crosstrainers zijn nog voordeliger. Wel is het advies om heel kritisch naar de apparaten te kijken.

Is het apparaat nog wel heel? Werkt de crosstrainer nog naar wens? En om welk type Medion crosstrainer gaat het precies?

Zoek dit typenummer vervolgens via Google op en verdiep je goed in de crosstrainer.

Medion crosstrainer onderdelen

crosstrainer_medion

Is je huidige Medion crosstrainer kapot gegaan? En doet de Medion crosstrainer het niet meer (naar wens)?

Dan heb je helaas weinig keuze; je zou in dat geval een andere crosstrainer aan moeten schaffen. Je kunt namelijk geen Medion crosstrainer onderdelen meer kopen.