Is een crosstrainer bij de AH kopen verstandig?

Albert Heijn biedt meer en meer soorten producten aan. Het is niet meer een supermarkt waar je alleen voor je dagelijkse boodschappen terecht kunt.

Nee, Albert Heijn biedt ook regelmatig keuken- óf fitnessapparatuur aan. Zo kun je bij AH af en toe ook crosstrainers aanschaffen.

Wat kun je van een AH crosstrainer verwachten? En is het kopen van een crosstrainer bij Albert Heijn verstandig?

Dat zijn de twee vragen die in dit artikel centraal staan.

De AH crosstrainers: wat kun je verwachten?

crosstrainer_albert_heijn

Als Albert Heijn een crosstrainer in de aanbieding heeft, is dit vaak in samenwerking met een andere firma.

Zo werkt Albert Heijn wel eens samen met Betersport; voor beide partijen brengt dit interessante voordelen met zich mee.

Maar, je krijgt bij Albert Heijn nooit de beste of meest uitgebreide crosstrainers voorgeschoteld. Nee, de crosstrainers die je bij AH kunt kopen, zijn veelal basic crosstrainers.

Deze crosstrainers zijn voordelig geprijsd, maar kunnen niet tippen aan de betere crosstrainers.

Daarbij is het wel belangrijk om het volgende te weten: het aanbod van crosstrainers bij Albert Heijn is vrij wisselend. Het ene moment kun je uit twee soorten crosstrainers kiezen, waarna Albert Heijn maandenlang géén crosstrainer meer aanbiedt.

Is een crosstrainer bij AH kopen verstandig?

Wil je zo min mogelijk geld aan je nieuwe crosstrainer uitgeven? En stel je ook niet al te hoge eisen aan de crosstrainer?

Dan kun je prima een Albert Heijn crosstrainer kopen.

De crosstrainers die Albert Heijn aanbiedt zijn op zich oké, maar zijn niet voor iedereen geschikt. Als je een serieuze (thuis)sporter bent, heb je bijvoorbeeld niks aan de crosstrainers die Albert Heijn aanbiedt.

Maar, in veel gevallen fungeert Albert Heijn slechts als tussenpartij.

De crosstrainers die AH aanbiedt, kun je ook bij andere partijen kopen. Ons advies is dan ook om de crosstrainer direct bij een gerenommeerde specialist te kopen.

Waarom? Dat heeft met het volgende te maken:

  • Bij een gerenommeerde specialist kun je terecht voor goed advies. Je hoeft niet te verwachten dat een vakkenvuller van de Albert Heijn je adviseert over je nieuwe crosstrainer.
  • Bij een gerenommeerde specialist kun je terecht voor goede service. Als er onverhoopt iets met de crosstrainer mis is, ben je veel beter af bij een specialist. De specialist heeft zijn naam hoog te houden én heeft ook veel kennis in huis. Grote kans dat de specialist snel het probleem oplost. Bij de Albert Heijn is dit altijd maar afwachten.

Voordelig een crosstrainer kopen

ah_crosstrainer

Een crosstrainer goedkoop aanschaffen is absoluut mogelijk bij Albert Heijn.

Maar, ook bij andere supermarktketens kun je fitnessapparatuur voordelig aanschaffen. Dit is bijvoorbeeld bij Lidl en Aldi het geval.

Ook bij partijen als Bol.com en MediaMarkt kun je voordelige crosstrainers aanschaffen. Houd daarvoor goed de aanbiedingen in de gaten.

Via de knop hieronder vergelijk je direct je beste opties: