Verkoopt MediaMarkt crosstrainers?

Vind je het fijn om een crosstrainer bij een gerenommeerde partij te kopen? Dan kun je kiezen voor bijvoorbeeld BCC, Bol.com of een specialist in de fitnesswereld kiezen.

Ben je echter fan van MediaMarkt? Dan ben je ongetwijfeld benieuwd of je bij deze aanbieder een crosstrainer kunt kopen.

MediaMarkt verkoopt géén crosstrainer

mediamarkt_crosstrainer

MediaMarkt heeft ervoor gekozen om geen crosstrainers te verkopen.

Dit heeft deze firma nooit gedaan en gaat dit waarschijnlijk ook nooit doen. Wij verwachten namelijk dat MediaMarkt haar aandacht op de huishoudelijke apparaten blijft richten. 

Deze firma biedt ook geen andere fitnessapparatuur aan. Als je bijvoorbeeld een loopband, hometrainer of roeiapparaat wilt kopen, hoef je dus ook niet naar één van de MediaMarkt winkels toe te gaan.

Op zich is dit erg jammer. MediaMarkt heeft immers de naam en infrastructuur om hier een succes van te maken.

Hoe fijn zou het zijn als je in een MediaMarkt winkel een crosstrainer uit zou kunnen proberen? Ons lijkt dit in ieder geval erg prettig, maar bij MediaMarkt denkt men hier anders over.

Conclusie: MediaMarkt verkoopt geen crosstrainers en gaat dit waarschijnlijk ook nooit doen. Voor het aanschaffen van een crosstrainer moet je dus bij een andere aanbieder zijn.

Waar kun je je nieuwe crosstrainer het beste kopen?

crosstrainer_mediamarkt

Als je een nieuwe crosstrainer wilt kopen, kun je hiervoor bij meerdere partijen terecht.

Drie interessante aanbieders zetten we graag voor je op een rijtje:

  • Bol.com: in het aanbod van Bol.com vind je onwijs veel crosstrainers. Dit zijn crosstrainers van tal van merken en in allerlei prijsklassen. Bekijk het aanbod >
  • Betersport: Betersport is één van de specialisten in de wereld van crosstrainers. Bij deze firma geniet je van een divers aanbod, een prima service en eventueel van goed advies. Bekijk het aanbod >
  • Fitwinkel: voor Fitwinkel geldt hetzelfde als voor Betersport. Ook dit is een specialist in de wereld van fitnessapparatuur. Op Fitwinkel.nl koop je met een gerust hart een nieuwe crosstrainer! Bekijk het aanbod >