Crosstrainer met Black Friday kopen (2024)

Een nieuwe crosstrainer kopen? Black Friday is dan dé aangewezen mogelijkheid om crosstrainers voor een habbekrats aan te schaffen.

Een crosstrainer is normaal gesproken een vrij prijzig apparaat. De prijzenfestijnen Black Friday en Cyber Monday bieden de sportliefhebber dan ook de ultieme mogelijkheid om een elliptische machine aan te schaffen met hoge kortingen.

Deze Black Friday is het ook weer gekkenhuis! Er zijn extreme kortingen waar jij direct van kunt profiteren. Uiteraard hebben wij ons verdiept in de voordeligste acties.

De beste kortingen vind je hieronder:


Nieuwe crosstrainer met Black Friday kopen

Een nieuwe crosstrainer aanschaffen doe je normaal gesproken niet zomaar. Het lijkt best een stap, zo’n groot apparaat. Toch zijn er tegenwoordig genoeg compacte toestellen. Je hebt zelfs opvouwbare crosstrainers.

Weinig ruimte vormt dan ook geen belemmering meer. Toch is het de prijs dat nog veel mensen tegenhoudt voor de aanschaf ervan. Een investering in je gezondheid is natuurlijk altijd een goede. Echter heeft niet iedereen het budget voor een goede crosstrainer.

Daarom is Black Friday, zoals gezegd, de beste kans die je gaat krijgen in het hele jaar om een mooie, nieuwe én voordelige crosstrainer aan te schaffen.

Een aantal tips

Hieronder delen we wat tips voor het vinden van een prachtige black friday deal:

  • Bundeldeals en accessoires: Kijk niet alleen naar kortingen op de crosstrainer zelf, maar ook naar bundeldeals waarbij accessoires zoals fitnesskleding, matten of hartslagmeters zijn inbegrepen. Soms zijn deze deals veel waardevoller en kun je je fitnessuitrusting in één keer upgraden.
  • Wacht op pre-Black Friday deals: Veel sportwinkels starten al vroeg met het aanbieden van kortingen in de dagen of zelfs weken voor Black Friday. Houd deze pre-Black Friday deals in de gaten en sla toe als je een aantrekkelijke aanbieding tegenkomt.
  • Maak gebruik van prijsalerts: Gebruik prijsalert apps om op de hoogte te worden gesteld wanneer de prijs van de door jou gewenste crosstrainer daalt. Dit stelt je in staat om snel te reageren wanneer de Black Friday-deals live gaan.
  • Houd deze pagina in de gaten: Tijdens en rondom Black Friday kun je het beste deze pagina in de gaten houden. Wij houden deze namelijk up to date met de beste deals. Door deze pagina actief te volgen, mis je geen enkele kans op een geweldige deal voor de crosstrainer die je zoekt.

Welke crosstrainers zijn er in de aanbieding?

Je hebt meerdere toestellen waar je uit kunt kiezen. De crosstrainers van de allerbeste en meest betrouwbare merken worden weggedaan voor erg aantrekkelijke prijzen.

Het nadeel is wel dat de beste deals waarschijnlijk niet lang online zullen blijven. Als jij dit leest is het daarom ook aan te raden om snel actie te ondernemen. Voor je het weet zijn de beste deals namelijk al vergeven!

Dit maakte we ook vorig jaar mee. Veel mensen hadden de gedachte om een nieuwe crosstrainer te gaan kopen met Black Friday. Men dacht echter dat de tijd er nog wel was tot en met Cyber Monday.

Maar wat bleek? De crosstrainers die men in gedachten had waren al lang en breed uitverkocht. De meeste machines waren allemaal op vrijdagavond al de deur uitgevlogen.

Voorkom dus dat je te laat bent en wees er op tijd bij, want zoals met elke Black Friday kortingsactie geldt, op=op!
Meer apparatuur:

Veelgestelde vragen

Bij welke winkel is de beste crosstrainer Black Friday deal?

De winkels met de scherpste kortingen op crosstrainers met Black Friday t/m Cyber Monday vind je via de blauwe knoppen hierboven.

Welke crosstrainer merken hebben de hoogste korting?

Met Black Friday zijn het vooral de huismerken van grote Nederlandse fitnesswinkels die scherp afprijzen. Hier zitten voor hun namelijk de grootste marges op. Klik snel op de knoppen op deze pagina om de aanbiedingen te bekijken.