Crosstrainer met Black Friday kopen (2023)

Een nieuwe crosstrainer kopen? Black Friday is dan dé aangewezen mogelijkheid om crosstrainers voor een habbekrats aan te schaffen.

Een crosstrainer is normaal gesproken een vrij prijzig apparaat. De prijzenfestijnen Black Friday en Cyber Monday bieden de sportliefhebber dan ook de ultieme mogelijkheid om een elliptische machine aan te schaffen met hoge kortingen.

Deze Black Friday is het ook weer gekkenhuis! Er zijn extreme kortingen waar jij direct van kunt profiteren. Uiteraard hebben wij ons verdiept in de voordeligste acties. De beste kortingen vind je terug op deze pagina.


Nieuwe crosstrainer met Black Friday kopen

Een nieuwe crosstrainer aanschaffen doe je normaal gesproken niet zomaar. Het lijkt best een stap, zo’n groot apparaat. Toch zijn er tegenwoordig genoeg compacte toestellen. Je hebt zelfs opvouwbare crosstrainers.

Weinig ruimte vormt dan ook geen belemmering meer. Toch is het de prijs dat nog veel mensen tegenhoudt voor de aanschaf ervan. Een investering in je gezondheid is natuurlijk altijd een goede. Echter heeft niet iedereen het budget voor een goede crosstrainer.

Daarom is Black Friday, zoals gezegd, de beste kans die je gaat krijgen in het hele jaar om een mooie, nieuwe én voordelige crosstrainer aan te schaffen.

Welke crosstrainers zijn er in de aanbieding?

Je hebt meerdere toestellen waar je uit kunt kiezen. De crosstrainers van de allerbeste en meest betrouwbare merken worden weggedaan voor erg aantrekkelijke prijzen.

Het nadeel is wel dat de beste deals waarschijnlijk niet lang online zullen blijven. Als jij dit leest is het daarom ook aan te raden om snel actie te ondernemen. Voor je het weet zijn de beste deals namelijk al vergeven!

Dit maakte we ook vorig jaar mee. Veel mensen hadden de gedachte om een nieuwe crosstrainer te gaan kopen met Black Friday. Men dacht echter dat de tijd er nog wel was tot en met Cyber Monday.

Maar wat bleek? De crosstrainers die men in gedachten had waren al lang en breed uitverkocht. De meeste machines waren allemaal op vrijdagavond al de deur uitgevlogen.

Voorkom dus dat je te laat bent en wees er op tijd bij, want zoals met elke Black Friday kortingsactie geldt, op=op!

Meer apparatuur:

Veelgestelde vragen

Bij welke winkel is de beste crosstrainer Black Friday deal?

De winkels met de scherpste kortingen op crosstrainers met Black Friday t/m Cyber Monday vind je via de blauwe knoppen hierboven.

Welke crosstrainer merken hebben de hoogste korting?

Met Black Friday zijn het vooral de huismerken van grote Nederlandse fitnesswinkels die scherp afprijzen. Hier zitten voor hun namelijk de grootste marges op. Klik snel op de knoppen op deze pagina om de aanbiedingen te bekijken.